Over ons

HoRoLa is opgericht in het jaar 2007 door Roy Laarveld; oprichter en eigenaar. HoRoLa staat dan ook voor Handels Onderneming Roy Laarveld. We waren tot halverwege 2010 gehuisvest aan de Elsmorsweg in Oldenzaal (nu nog steeds ons postadres) waar we vanuit een verbouwde garage (kantoor) en een schuur als opslaghal onze handel dreven. Halverwege 2010 zijn we uit ons jasje gegroeid aan de Elsmorsweg en zijn we verhuisd naar een bedrijfshal met een kantoorgedeelte aan de Schelmaatstraat 27B te Oldenzaal. (Industrieterrein Eekte-Hazewinkel.)
De Schelmaatstraat 27B wordt na 4 jaar ook weer te klein, dus moest HoRoLa begin 2014 weer verhuizen naar de huidige bedrijfsruimte aan de Doesburgstraat 11.

Wij hebben ons over het algemeen gespecialiseerd in allround afdekzeilen, van lichte bouwzeiltjes tot en met de zwaardere dekkleden voor allerlei toepassingen. Ook leveren we aanverwante artikelen zoals bevestigingsmaterialen, reparatiematerialen, maatwerk; dekkleden, hoezen, aanhangerzeilen, verandazeilen etc. etc.

Ook voor grotere aantallen afdekzeilen bent u bij ons aan het juiste adres. Met eigen voorraden van minimaal 45.000m² in verschillende soorten, maten en kleuren hebben we ook grote gerenommeerde fabrikanten en leveranciers achter ons staan, zodat we altijd snel kwaliteitsdekkleden kunnen leveren!